Fundraiser eller kommunikationsfrivillig søges

På Ammenet hjælper vi familier med at amme. Det har vi gjort i snart 10 år, og indsatsen har været 100% frivillig. Nu er opgaven imidlertid vokset så meget, at vi har brug for finansiel støtte til visse driftsopgaver, som tilrettelæggelse af uddannelse og publikation af materialer, hvis vi stadig skal være i stand til at hjælpe familier over hele landet.

Derfor søger vi 3-4 frivillige med erfaring indenfor fundraising til at indgå i et team med ledelsen. Vil du være med?


Vi har brug for at du kan:

- Finde relevante fonde og lignende at søge økonomiske midler fra
- Udforme en fondsansøgning sådan, at den hiver penge hjem
- Indgå i et team med sparring på ansøgningen
- Give og modtage kritik så vi hæver standarden
- Prioritere din tid

Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig.


Som frivillig på Ammenet får du:

- mulighed for at bidrage til at sikre ammehjælp til fleste mulig familier
- del i vores lille community, hvor vi passer godt på hinanden
- en udtalelse fra ledelsen, hvis du kan bruge det til CV’et


Sådan søger du:

Send en kort ansøgning og evt et CV  via vores kontaktformular (OBS. der gives ikke vejledninger på denne adresse).
Heri vil vi gerne høre dine tanker om, hvordan Ammenet får succes med at søge økonomiske midler, og hvorfor du kan bidrage.  Vi vil også gerne vide lidt om, hvem du er som person og hvorfor du er motiveret for at bruge din tid på Ammenet, samt evt. hvor du har set opslaget.
Du er også meget velkommen til at henvende  dig med uforpligtende spørgsmål om Ammenet, inden du skriver en ansøgning.


Lidt mere om Ammenet:

Ammenet startede i 2007 på www.ammenet.dk som et netværk  og et fristed for ammende og arbejder uafhængigt af statslige og kommunale tilbud og organisationer.  Med tiden blev der stillet spørgsmål og vidensdelt og erfaringsudvekslet mellem mødre.  I 2012 kom Facebook-gruppen ”Ammenet” til.  I dag besvares der over 250 spørgsmål om måneden om amning, og Facebook-gruppen tæller næsten 8500 medlemmer.  Lige nu er vi 26 registrerede  frivillige fordelt over Ammenets platforme.  En moderator-uddannelse varer i dag 6 måneder, og redaktører har yderligere opkvalificeret sig indenfor amning og kommunikation. Om kort tid bliver Ammenet en forening. Indtil nu har Ammenet været drevet 100% frivilligt, men er efterhånden blevet så stort, at den daglige ledelse er en fuldtidsbeskæftigelse. Ligeledes ønsker vi os penge til mødeaktivitet, at udgive materiale, få ting oversat osv, ligesom vi selv betaler for alt uddannelse.