Fortæl os din historie!

Beretninger er guld værd for en, der står midt i en svær tid. Tusind tak fordi du vil være med til at hjælpe andre ved at dele din! <3

At høre andres historier kan trøste, glæde eller indgyde mod. Din historie om amning kan hjælpe andre med at overkomme deres egne udfordringer ved at inspirere dem til at finde egne løsninger. 

For at beretningerne skal gøre mest muligt gavn, skal de være lette at læse. Derfor sætter vi din beretning op med fremhævede citater og sørger for, at den er nem at gå til for læseren. 

Når du har indsendt din beretning, bearbejder vi den først og sender den derefter til godkendelse hos dig. Når du har godkendt den, lægges den op på siden. 

Alle beretninger får tags, så de kan blive vist de rigtige steder. Dvs. at hvis du fx har oplevet for lidt mælk, så får din beretning tagget “for lidt mælk”. Så kan vi nemlig linke til den i wikien om for lidt mælk, så andre med samme problemstilling kan finde din historie og bruge den til at hjælpe sig selv.

Vi skal bruge din email for at kunne skrive til dig om din beretning, men vi deler den ikke med nogen.

(Hvis du ønsker at være anonym kan du bare udfylde feltet med "anonym" eller lign.)

Bemærk: bruger du Edge-browseren virker genvejen CTRL+V ikke, hvis du vil indsætte tekst i dette felt. Brug paste-knappen yderst til højre i stedet.

Du skal have rettigheder til billedet. Når du uploader billedet, bruger vi det kun sammen med din historie og ikke andre steder, og du kan få det fjernet når som helst ved at kontakte os