Natammestop

Sovende mor og barn
Faktaboks

Denne artikel er under udarbejdelse. Indtil da har vi her samlet vores favorit-links om emnet.

Natfravænning af amning kan være en svær situation at stå i, for både dig og dit barn. For nogle er et fuldt natammestop det helt rigtige. For andre er løsningen at begrænse natamningerne.

Der findes ikke én måde, der er mere rigtig end andre - det handler om at finde den måde, der passer bedst for jeres familie.

Føler du, at du har behov for støtte eller hjælp til jeres natfravænning, kan du altid finde hjælp i vores vejledning.

Mange har også glæde af at få støtte og høre om erfaringer fra andre, der er eller har været i samme situation. Det har du mulighed for at finde i vores netværksgrupper på Facebook.

Herunder har vi samlet nogle links, hvor du finder mere information om natfravænning, samt gode råd til, hvordan det kan lykkes for jer:
 
Tænker du på ammestop? La Leche League GB
La Leche League GB skriver her om de forskellige måder, du kan nedbringe eller fjerne natamningerne, samt de mange følelser, du kan opleve undervejs, og hvordan de kan håndteres.

Natfravænning af småbørn - mødres erfaringer, Breastfeeding USA
I denne artikel fra den amerikanske ammehjælps-organisation Breastfeeding USA kan du læse om andre mødres erfaringer med natafvænning.

Blid fravænning fra natamning og samsovning, The Milk Meg
I artiklen her, skrevet af en professionel ammekonsulent i Australien, kan du læse mange råd til gradvis og rolig natfravænning af brystet.

12 alternativer til amning hele natten, Ask Dr. Sears
Ask Dr. Sears giver her 12 alternativer til natamning, som kan hjælpe, når du ønsker at nedbringe eller fjerne natamningerne.

Kilder:

Se teksten.